Skip to main content

Čila Goli

Član Predsedništva SVM

1984-ben született Szabadkán. Az általános iskola után, gimnáziumi tanulmányait a szabadkai Svetozar Marković Gimnázium társadalmi szakán fejezte. Középiskolai tanulmányai alatt, nemzetközi és civil szervezetek aktivistája volt. Az osztrák központú United Games International, illetve az angliai Peace Child International által számos ifjúsági konferencián és rendezvényen képviselte a szerbiai ifjúságot, és azon belül a magyar kisebbséget.
2007-ben okleveles közgazdászként diplomázott a karlócai Ügyviteli Gazdasági Karon.
Középiskolai tanulmányai után, 2003. szeptemberétől titkárnőként dolgozott a szabadkai polgármesteri hivatalban, majd 2007-2012 között menedzser asszisztensként a közigazgatás Gazdaságfejlesztési Irodában.
Vállalkozóként, 2010-ben kezdett el pályázatokkal foglalkozni, és többek között olyan jelentős intézményeknek menedzselt projekteket, mint a Kosztolányi Dezső Színház, a szabadkai Közkórház, az újvidéki Munkavédelmi Intézet, a zentai Történelmi Levéltár.
2012-2017 között a szabadkai Szabadegyetem Kft. Projektmenedzsere, ahol pályázatok írásával, lebonyolításával és elszámolásával foglalkozott, de emellett az intézmény rendezvényeinek szervezőjeként is dolgozott, mint a szabadkai Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál és a Palicsi Európai Filmfesztivál.
2017-től a Regionális Hulladéktároló és Hulladékgazdálkodási Korlátolt Felelősségű Társaság igazgatója, vezetése alatt 2019-ben kezdte meg a Regionális Hulladékgazdálkodási Központ a próbaüzemét
2020 óta Szabadka Városi Tanácsának kommunális ügyekkel és fejlesztésekkel megbízott tagja.
Fontos számára a közösségi munka, aktívan részt vett a szabadkai Újfalu Helyi Közösség közgyűlésének a munkájában, majd annak elnöke is lett 2019-ben.
Férjezett, három leánygyermek édesanyja.
2014 óta tagja a Vajdasági Magyar Szövetségnek