Ugrás a tartalomra

Igor Kiš energično započinje rad na čelu Skupštine opštine Bečej

Igor Kiš energično započinje rad na čelu Skupštine opštine Bečej

Igor Kiš energično započinje rad na čelu Skupštine opštine Bečej

 Sa mladim i stručnim timom, novom energijom i idejama Igor Kiš započinje posao na mestu predsednika Skupštine opštine Bečej.

U potiskom gradu Savez vojvođanskih Mađara na izborima je dobio preko pet hiljada glasova, zahvaljujući tome obezbedili su mesto predsednika Skupštine opštine, dva člana opštinskog veća, a partija je u lokalnu samoupravu mogla da delegira i savetnika predsednika opštine. Igor Kiš je u zadatke za naredne četiri godine naveo podršku mađarskih obrazovnim i kulturnim institucijama, ali i razvoj infrastrukture i turizma. Izuzetan značaj ima i unutrašnja i spoljašnja obnova zdanja gradske kuće, koja je, prema njegovom mišljenju, sada najurušenija zgrada na obnovljenom trgu u centru grada.

„U svakom slučaju to će u naredne četiri godine biti jedan od glavnih zadataka, ukoliko se zgrada iznutra obnovi, ali istovremeno i kako smo obećali tokom kampanje i što smo priključili našem programu. Da samo pomenem da će infrastrukturni razvoj imati izuzetnu ulogu u životu opštine. Tu mislim u prvom redu na potpunu obnovu vodovodne i kanalizacione mreže, kao i mreže puteva" rekao je Igor Kiš, predsednik Skupštine opštine Bečej.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A VMSZ támogatni fogja szavazatával az új kormányfőt és a kormány tagjait, emelte ki dr.
Dr. Pásztor Bálint: A VMSZ támogatni fogja az új kormányt