Ugrás a tartalomra

Hét utcát aszfaltoznak Zentán

Megkezdődtek az előkészítő munkálatok
Hét utcát aszfaltoznak Zentán

A napokban a kivitelező elkezdte a földmunkálatokat a Petar Gorčić utcában, és onnan haladnak tovább a település más területeire. Az idén 100 millió dinár áll a község rendelkezésére, és a munkálatokat az Extra Auto Transport cég végzi el, ahogyan a korábbi években is. 
Sztantity Szebasztián, a községi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja elmondta, hogy a munka a tavalyi szerződés alapján folytatódik tovább.
– Tavaly a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság 250 millió dinárt hagyott jóvá Zenta község önkormányzatának utcák aszfaltozására. Tavaly 150 milliót 10 utca aszfaltozására fordítottunk, a fennmaradó összegből pedig idén szilárd útburkolatot kap a Petar Gorčić utca teljes szakasza, ami több mint 700 méter, valamint a Georgi Dimitrov utca, a Munkás, a Zöld, a Nikšići utca, a Móricz Zsigmond és a Nemanja utca egy szakasza. Ebben a mandátumban közel harminc utcában, illetve utcaszakaszon történtek és történnek aszfaltozási munkálatok. Hamarosan lezárul a közbeszerzés a kevi út vonatkozásában is, ahol 1500 méternyi útszakaszt újítunk fel Buránysortól indulva Tornyos irányába. Ott a munkálatok várhatóan májusban kezdődnek el – mondta Sztantity Szebasztián. 

Szerző (Forrás)
Magyar Szó, hat
Többi hír
Megduplázta a helyhatósági választásokon való részvételhez szükséges támogatói aláírások számát Temerinben a Vajdaság
Temerinben közös listával indul a helyhatósági választásokon a VMSZ és a VMDP