Ugrás a tartalomra

Fergeteges majálisra készülnek Palicson

Fergeteges majálisra készülnek Palicson

Ismét fergeteges majális várja a Palicsra látogatókat. 39. alkalommal szervezik meg a tízezreket vonzó eseményt a településen.

A népszerű vidámpark mellett 115 kiállító is helyet kap a Palicsi-tó partján, ahol kézműves termékeket és gasztronómiai specialitásokat is megkóstolhatnak az érdeklődők. A rendezvényt egyébként sportesemények is kísérik. A vitorlás klub regattát szervez, és trimbit is tartanak. Május elsején és másodikán a Palicsi Állatkert hosszabbított nyitvatartással reggel 8-tól este 8-ig várja a látogatókat. Az esemény szervezői idén is hatalmas tömegre számítanak.

Dencs Valéria, a Palics Park Kft. Igazgatója: „A várható tömeg miatt a Palics Park Kft.-nek korlátoznia kell három utcát. A korlátozás abból fog állni, hogy figyelik a forgalmat, és ahogy a belső parkolók telnek, úgy fogjuk lezárni ezeket az utcákat. Ezek az utcák a Hegedűs József utca, a Spliti fasor és a Penavin Olga utca lesz. Azokat a lakosokat és azokat, akik szolgáltatások nyújtanak bent a park területén, arra kérjük, hogy vegyék fel a parkolócédulákat.” 
 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír