Ugrás a tartalomra

Négy év után elkészült a szabadkai Muskátli utca

Végetértek a munkálatok a szabadkai Muskátli utcában. Immár sokkal gyorsabban beérhetnek a Radanováciak a városba. Ezen kívül még 5 útszakaszt építenek ki és újítanak fel az önkormányzat területén az állami földek bérbeadásából származó pénzből.

„Össze van petíció szedve 4 évvel ezelőtt 450 aláírással.”- meséli a Muskátli utca egyik lakosa az utca felújításának előzményeit. Régen várnak már a helyiek a járható útra.

Fejeződnek a munkálatok a Muskátli utcában. Összesen több mint 1 km útszakaszra szórtak zúzott követ, ezzel összekötve Kisradanovácot Radanováccal- nyilatkozta Kókai Zoltán a Radanovác Helyi Közösség elnöke.
„Nagyon örülünk annak, hogy ez az út ki lett építve, különös jelentősége van ennek az itteni lakosoknak.”

Az utcában sokan állattenyésztéssel foglalkoznak. Tejtermelésből élnek. Számukra nagyon fontos, hogy be tudják szállítani a tejet az átvevőhelyre.
„Ezzel a termelők lehetőséget kapnak, hogy könnyebben eljussanak a városba. Jobban tudjanak kommunikálni a várossal és jobbak legyenek a termékeik.”- mondta Modest Dulić Szabadka polgármestere.

Az idén még 4 mezőutat építenek ki: a Zentai úton egy 800 méteres szakaszt, Békován egy kilométeres szakaszt, Ludason és Nagyfényen pedig egy meglévő szakaszt újítanak fel.- emelte ki Osztrogonác Simon, a VT mezőgazdasági megbízottja.
„Az állami földek bevételéből származó pénzekről van szó, melyet célszerűen kell elkölteni.”

A befektetés összesen 8 millió dinárba kerül adó nélkül.

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A VMSZ támogatni fogja szavazatával az új kormányfőt és a kormány tagjait, emelte ki dr.
Dr. Pásztor Bálint: A VMSZ támogatni fogja az új kormányt