Ugrás a tartalomra

Jótékonysági farsangi mulatság Szabadkán

Jótékonysági farsangi mulatságot szerveztek Szabadkán, az Újfalu Helyi Közösségben. A jelmezes batyubál fergeteges hangulatban telt.

Vidám hangulat, farsangi fánk, pörgős zene jellemezte az Újfalu Helyi Közösség épületében megszervezett farsangi mulatságot. A bál bevételét jótékonysági célokra fordítják. „Évente három alkalommal osztjuk a nehéz sorsú családok gyermekeinek az adományokat. Húsvétra, karácsonyra és az iskolakezdéskor a tanszercsomagokat. Az ő részükre gyűjtünk. A belépőből, tombolából befolyó összeg az ő részükre megy” – mondta el Szabó Batancs Erika, a VMSZ Női Fóruma újhelyi szervezetének elnöke.

A VMSZ szabadkai szervezetének több képviselője is megjelent a VMSZ Női Fórumának rendezvényén. „Országunk elindult az EU felé, megkezdődtek a tárgyalások. Az elkövetkező négy évben olyan történelmi megállapodásokat fog kötni az ország, amiből a vajdasági, szabadkai, az itteni magyarok nem maradhatnak ki.

Ezeket a prioritásokat, amelyek nekünk fontosak, gyerekeinknek, szüleinknek fontosak, azok el kell, hogy hangozzanak Belgrádban az elkövetkező négy évben” – nyilatkozta Bunford Tivadar, a szabadkai VMSZ elnöke.

A résztvevők titkos szavazással megválasztották a legjobb jelmezt, amely éppen az 5-ös sorszámot viselte. Ez kitűnő választásnak bizonyult.

Ubori László: „Chaplin szeretnék lenni és őt utánozni, mert egy nagy ideálom volt annak idején is. Komédiái, filmjei nagyon tetszettek.”

A politikusok is jól érezték magukat. Kern Imre is az első díjas jelmezre tette le voksát. „Nemcsak a jelmez az igazi, hanem maga Chaplin mozgását is jól utánozza.”

A farsangi batyubál bevételét jótékonysági célra fordítják.

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A VMSZ támogatni fogja szavazatával az új kormányfőt és a kormány tagjait, emelte ki dr.
Dr. Pásztor Bálint: A VMSZ támogatni fogja az új kormányt