Ugrás a tartalomra

Dačić i Vučić o Đilasu za desetak dana

BEOGRAD - Sastanak predsednika SNS i SPS Aleksandra Vučića i Ivice Dačića povodom smene gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa možemo očekivati za desetak dana, rekao je listu "Danas" šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Jovičić.

On je naglasio da, nakon odluke Predsedništva DSS i zvaničnog stava te stranke u vezi s podrškom inicijativi za smenu Đilasa, SNS "očekuje i da SPS izađe sa zvaničnim stavom, da bi nakon toga usledio sastanak čelnih ljudi dve stranke".

Prema njegovim informacijama, taj sastanak će se održati za deset dana, a biće posvećen načinu smene Đilasa.

Potpredsednica SPS Dijana Vukomanović, međutim, kaže za Danas da Predsedništvo socijalista neće raspravljati o smeni Đilasa pre sastanka Dačića i Vučića.
"Tek nakon što se lideri dve partije budu dogovorili, Predsedništvo SPS će raspravljati o daljim koracima“, istakla je Vukomanovićeva, a objavljeno u elektronskom izdanju lista "Danas".

Premijer Srbije i predsednik socijalista Ivica Dačić izjavio je danas novinarima da će pitanje smene vlasti u Beogradu svakako biti tema narednih dana i da je samo pitanje kako će ona biti izvedena. Ocene gradonačelnika Dragana Đilasa o njemu i SPS okarakterisao je kao "protivprirodni blud".

Szerző (Forrás)
Tanjug, M. Jelesijević
Többi hír
A Vajdasági Magyar Szövetség tisztelettel értesíti a polgárokat, hogy az önkormányzati jelöltlisták állításához szüks