Ugrás a tartalomra

Pásztor: Nem tárgyalunk titokban a haladókkal

Elutasította és nebulózusnak nevezte Pásztor István tartományi házelnök a Demokrata Párt egyes tisztségviselőinek állítását, miszerint a VMSZ titokban tárgyal a Szerb Haladó Párttal a tartományi többség átalakításáról.

A belgrádi Politika napilapnak nyilatkozva cáfolta, hogy tárgyalnának a haladókkal a vajdasági szintű előrehozott választások esetleges kiírásáról. Mint mondta, erre semmilyen indokoltságot nem lát, de ahogyan köztársasági, úgy tartományi szinten is bármi megtörténhet.

“Ami az ilyen felvetéseket illeti, miszerint mi a haladókkal a tartományi többság átalakításáról vagy az előrehozott választások kiírásáról tárgyalunk, erre azt tudom mondani, hogy ez nebulózus állítás” - mondta a VMSZ elnöke, hozzátéve, hogy a VMSZ és az SZHP között létezik kommunikáció, de “normális dolog, minden fontos ügyről beszélgetni”.

A kérdésre, hogy kitől származnak az ilyen híresztelések, Pásztor elmondta, “ilyesmi mindig jelen van, amikor ilyen zavaros a politikai színtér mint most – mindenki barát és mindenki ellenség”.

Szerző (Forrás)
Magyar Szó online
Többi hír
Megduplázta a helyhatósági választásokon való részvételhez szükséges támogatói aláírások számát Temerinben a Vajdaság
Temerinben közös listával indul a helyhatósági választásokon a VMSZ és a VMDP