Ugrás a tartalomra

Rekordszámú kiállítóra és látogatóra számítanak a topolyai 14. Expon

Minden eddiginél több kiállítóra és rekordszámú látogatóra számítanak a topolyai 14. Expo Mezőgazdasági és Gazdasági Vásáron. Idén új helyszínen, a piac területén szervezik meg az expót. A rendezvény főszervezője a Topolyai Termelők Egyesülete.

Javában zajlanak a topolyai piac felújítási munkálatai. A parkoló újrabetonozása után az egykori bevásárlóközpont épületét is tatarozzák, hiszen idén először ezen a helyszínen rendezik meg a topolyai mezőgazdasági és gazdasági vásárt.

Szeptember 8-a és 10-e között gazdag programmal várják a Topolyára látogatókat, lesz pálinkaverseny, szakmai tanácskozás, a gyerekeknek kreatív műhely, gyermekmegőrző játszóház valamint tombola is. Augusztus 25-ig várják a kiállítók jelentkezését.

Slingár Irén, elnök, Topolyai Termelők Egyesülete : „150 kiállító aki már bejelentkezett, azzal, hogy a helyi termékek kiállítását a VaTeBeT szervezi, így arról még pontos információnk nincs, hogy ott hány kiállító van, tehát még a pontos számot nem tudom megmondani, természetesen lehet jelentkezni bármelyik társszervezőnél vagy pedig a topolyai Földművesek Egyesületében.”

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége az erdélyi és a felvidéki kiállítókat is Topolyára invitálja. A Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. is a partnerek között van. Segítségükkel számos magyarországi kiállító érkezésére számítanak.

Topolya önkormányzata az egyik fő támogató. Kislinder Gábor, polgármester, Topolya: „Vasárnap vásárnapon több ezer látogatóra számítunk, a rendező erre felkészült, tehát mindent megteszünk annak érdekében, hogy aki idelátogat, az jól érezze magát és látnivalóban és tapasztalatban is legyen bő élmény.”

A rendezvényre a belépés ezúttal is mindhárom napon ingyenes lesz. Az Expo 2017-ről bővebb tájékoztatás kapható Topolyán, a Fő utca 12-es szám alatt, munkanapokon 8-tól 14 óráig, vagy pedig a 024 712 403-es telefonszámon.

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
 A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tarto