Ugrás a tartalomra

Számítógépek és műszaki cikkek

Kiállítás és vásár Topolyán

Számítógépek és műszaki cikkek tavasz utazó kiállítása elnevezéssel nyílt tegnap Topolyán, a helyi Művelődési Ház kiállítótermében eladással egybekötött termék kiállítás. A kiállítást, amely a topolyai Smartcom magánvállalat és a belgrádi KimTec műszaki termékeket, számítógépes felszerelést és gyermekjátékokat forgalmazó nagykereskedés közös szervezésében valósul meg, Kókai Mernyák Melinda, Topolya polgármestere nyitotta meg.

- Nagy öröm - és köszönet a szervezőknek -, hogy Topolyán egy ilyen jellegű kiállítás valósulhat meg, hiszen a technika manapság egyre nagyobb szerepet kap minden embertársunk életében. Fontosnak tartom, hogy a rendezvénynek köszönhetően a topolyaiak a legkorszerűbb technológiai újításokkal is megismerkedhetnek, sőt ezúttal a termékeket hozzáférhetőbb áron meg is vásárolhatják – fejtette ki köszöntőjében.

A kiállítást, ahol a vállalatok széles termékskáláját lehet megtekinteni, és azokat akciós áron megvásárolni, május 11-éig mindennap 9-től 20 óráig tekinthetik meg az érdeklődők. A rendezvényre díjtalan a belépés. A kiállítás vándorjellegű, következő megállója május 15-étől 18-áig Óbecsén lesz.

Szerző (Forrás)
SZ.A., Magyar Szó
Többi hír
 A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tarto