Ugrás a tartalomra

Zökkenőmentes és folyamatosan bővül a gázszolgáltatás Szabadkán

A felügyelő bizottság kibővített ülésével ünnepelte meg fennállásának tizenharmadik évfordulóját a Szabadkai Gázművek. A vállalat vezetősége a 2018-as év eredményeiről is beszámolt az ünnepi ülésen.

Az ülésen jelen volt Horvát Tímea, Szabadka alpolgármestere is. Kiemelte, Szabadka területén zökkenőmentes volt a gázszolgáltatás az elmúlt évben: „Tehát nem voltak különösebb problémák. Nem volt akadozás a gázszolgáltatás területén. A gáz minőségét is megtartották. Ez nagyon fontos a polgárok számára, mert nagy részük a gázfűtés mellett dönt. Az elkövetkező időszakban a Gázművek programjában szerepel a vezetékrendszer bővítése.”

A korzó körüli utcákban a gázvezetékek kiépítésére várhatóan tavasszal kerül majd sor. Az ott élőknek megéri figyelemmel követniük a munkálatokat, hiszen amennyiben az építkezés folyamán kapcsolódnak rá a hálózatra, 20.000 dinárt takaríthatnak meg. Némedi Imre, elnök, felügyelőbizottság, Szabadkai Gázművek: „Esetleg már most be tudnak jönni ide a vállalatba bármikor. A közszolgálati tolóablaknál megkapják a szükséges információkat, hogy mi módon tudnak rákapcsolódáshoz jutni.”

Az ünnepi ülésen Ződi Ildikó, a Szabadkai Gázművek igazgatója kitért az elmúlt évben végzett ingyenes bekötésekre is: „Nagyon sokan jelentkeztek. 150 ingyen bekötés volt. Viszont 330 bekötést csináltunk meg. Szóval nagyon sok volt az is, aki jelentkezett, és aki fizette a bekötést.”

A Szabadkai Gázműveknek jelenleg tízezer fogyasztója van, amelyből nyolcezer a háztartás, kétezer pedig ipari létesítmény.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
 A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tarto