Ugrás a tartalomra

Jó évet zár Magyarkanizsa

A jövőben az idegenforgalom fejlesztése élvez prioritást Magyarkanizsán - mondta Fejsztámer Róbert.

Magyarkanizsa jó évet zár, befektetések valósultak meg, sikeresen vett részt nagy összegű és határon átnyúló pályázatokon, fejlesztések valósultak meg a község minden településén - nyilatkozta évértékelőjén Fejsztámer Róbert.

A polgármester elmondta, több mint 300 rendezvényt támogattak a községben, mezőgazdasági támogatásokat osztottak ki, több oktatási intézményt és utakat újítottak fel, az infrastruktúrát fejlesztették, valamint nagy hangsúlyt fektettek az ifjúság felkarolására is. Kiemelte, több nagyberuházásra készülnek, egy élményfürdő kiépítését tervezik.     

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Az útra már ráálltunk, úgyhogy ezen fogunk haladni, és az elkövetkező években sokkal többet költeni az idegenforgalom fejlesztésére, nemcsak beszélni róla, hanem költeni is rá. Természetesen az előbb említettek mellett itt vannak a falvaink, itt vannak a rendezvényeink, amiről szintén beszélhetünk, itt vannak a tereink, amiket meg kell újítani, tehát nagyon sok lehetőség van arra, hogy egy kicsit felpezsdüljön, felfrissüljön a város, vagy egyáltalán a község.”

 

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
Az adai Damjanich-emlékműnél szombat délután emlékeztek meg az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc kitörésé
Adán koszorúzással és ünnepi műsorral emlékeztek meg a magyar forradalom és szabadságharc évfordulójáról