Skip to main content

Pásztor Bálint: Senki nem érzi meg annak a hátrányát, hogy Varga László nem tagja a VMSZ frakciójának

Pásztor Bálint: Senki nem érzi meg annak a hátrányát, hogy Varga László nem tagja a VMSZ frakciójának

Senki nem érzi meg annak a hátrányát, hogy Varga László már nem tagja a Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági képviselőcsoportjának, hiszen több mint fél éve önálló képviselőként viselkedik, nem jár frakcióülésekre, nem kommunikál a VMSZ öt képviselőjével, függetlenül nyújt be vagy nem törvénymódosító indítványokat – mondta Pásztor Bálint, a Pannon Televízió Szubjektív című műsorának felvételén.

A VMSZ köztársasági parlamenti frakcióvezetője hangsúlyozta, június végétől azt a munkát, amelyet korábban hatan láttak el, most öten végzik, megmarad és ötös létszámmal tevékenykedik tovább a képviselőcsoport. Varga László keddi, Pásztor Bálint frakcióvezetőhöz írt és a médiához is eljuttatott nyilatkozatában kilépéséről értesítette a képviselőcsoportot és a közvéleményt.
 

„Azt gondolom, ha elemezzük, hogy mi történt az elmúlt fél évben az eredmények tekintetében, a VMSZ öt parlamenti képviselője 12 törvényjavaslatra nyújtott be módosító indítványokat, ebből tízet elfogadott a kormány, egyet nem, egy törvényjavaslat vonatkozásában pedig jövőre várható a vita. Azt gondolom, hogy senki nem fogja azt hátrányos értelemben észrevenni, hogy öten látjuk el azt a munkát, amit korábban hatan” – nyilatkozta Pásztor Bálint, a VMSZ köztársasági parlamenti frakcióvezetője.

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Ostale vesti