Ugrás a tartalomra

Nacsa Lőrinc: Erős jövőképpel rendelkezik a vajdasági magyar közösség

Nacsa Lőrinc: Erős jövőképpel rendelkezik a vajdasági magyar közösség

 Erős jövőképpel rendelkezik a vajdasági magyar közösség, és ennek megvalósításához megvannak az eszközei is – jelentette ki Nacsa Lőrinc magyar országgyűlési képviselő Óbecsén.

A Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fórumának a rendezvényén a KDNP-s magyarországi országgyűlési képviselő elmondta, a közéletben részt vevő vajdasági fiatalok innovatív ötleteik megvalósításához számíthatnak mind a vajdasági, mind a magyarországi politikum támogatására.

Nacsa Lőrinc, országgyűlési képviselő (KDNP): „Szerbia és Magyarország között kiválóak a kapcsolatok az elmúlt években, ez nagy részben a vajdasági magyar közösségnek köszönhető. Én azt gondolom, hogy egy erős közösségnek erős képviseletre van szüksége. Azt üzenjük, hogy a vajdasági magyar közösség számíthat az anyaországra, de nagyon fontos, hogy erős képviseletet válasszanak a jövő vasárnap, hogy olyan emberek kerüljenek a közösség vezetőségébe országos, tartományi és helyi szinten, akik keményen tudják képviselni a magyarság érdekeit, és különböző programokkal, támogatásokkal, közösségi rendezvényekkel továbberősítik a magyarság jövőképét itt, a Vajdaságban.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
Műhelymunkát tartott a hétvégén a Nefelejcs kézimunkacsoport, amelyen mintegy kilencvenen vettek részt.
A topolyai Nefelejcs kézimunkacsoport tevékenységéről