Ugrás a tartalomra

William Hopkins-szal találkozott Kovács Elvira

William Hopkins-szal találkozott Kovács Elvira

Egyebek mellett a Szerb Kormány és a Westminster Alapítvány a Demokráciáért között kötött egyetértési megállapodásról is szó esett.

William Hopkins-szal, a brit nagykövetség politikai titkárával találkozott ma Kovács Elvira a szerb parlament alelnöke. A témák között szerepelt az Európai Integrációs Bizottság működési módja és a jövőbeli tervek, valamint a Szerb Köztársaság helyzete az Európa Tanácsban, emellett beszéltek a szerb és brit parlamenti képviselők esetleges találkozóiról is.

Kovács Elvira kiemelte: a szerb kormány fókuszában az átláthatóság szerepel és, hogy közelebb hozzák a kormány munkáját az emberekhez. Hozzátette: fontos a párbeszéd folytatása az ellenzéki pártokkal a választási folyamatok javítása érdekében, különösképpen a közelgő önkormányzati választások miatt. A találkozón szó esett a Szerb Kormány és a Westminster Alapítvány a Demokráciáért között kötött egyetértési megállapodásról is, amelyet tegnap írtak alá.

A mai beszélgetőpartnerek egyetértettek abban, hogy a memorandum erősíti a szerb-brit parlamentáris kapcsolatokat és a demokratikus értékeket.
 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A Vajdasági Magyar Szövetség törökkanizsai községi szervezete hétfő délután adta át a községi választási bizottságnak
A VMSZ 31 fős listával indul a választáson Törökkanizsa községben