Ugrás a tartalomra

Pásztor István: A vajdasági magyar közösség egy életerős közösség

3251 nyertes pályázó írta alá szerződését a Prosperitati Alapítvánnyal Zentán. A támogatás összértéke 6,2 milliárd dinár, vagyis 52,5 millió euró.

Ezzel az idei év futó pályázatainak túlnyomó része lezárult, a házvásárlás és a startup pályázatok elbírálása pedig az elkövetkező hetekben zárul le - nyilatkozta a helyszínen Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke hozzátette, ez a nap egy újabb bizonyítéka annak, hogy a vajdasági magyar közösség egy életerős közösség, amelynek elképzelései vannak és amennyiben segítő kezekre talál, akkor ezeket az elképzeléseket meg tudja valósítani.

Pásztor István, elnök, Vajdasági Magyar Szövetség: „Azt tervezzük, hogy akkor, amikor ez a ciklus lezárul, az idei év végén, akkor jövőre egy újabb fejlesztési ciklust indítunk el. Ennek a feltételrendszere adott, ennek a forrási háttere megvan és azt látjuk, hogy a vállalkozók részéről megvan rá az igény, a szándék, a szufla, ami azt tudja eredményezni, hogy a közösség meg tud erősödni és meg tud kapaszkodni.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A Vajdasági Magyar Szövetség tisztelettel értesíti a polgárokat, hogy az önkormányzati jelöltlisták állításához szüks