Ugrás a tartalomra

Pásztor: Elemi érdekünk, hogy ezeken a választásokon részt vegyünk

A regisztrációra, illetve az azt követő magyarországi parlamenti választásokon valóra részvételre buzdítja a vajdasági magyarságot Pásztor István.

A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke szerint a jelenlegi magyar kormány politikai erejének és nemzetben való gondolkodásának köszönhetően egy olyan érdekmegvalósítási rendszer került a vajdasági magyarság birtokába, ami ezt megelőzően nem volt, és ha nem a Fidesz-KDNP folytatja az elmúlt nyolc év továbbvitelét a választásokat követően, akkor ez meg fog szakadni. A VMSZ klasszikus kampányrendezvényekre készül, amelyek részeként Vajdaság-szerte több mint 90 településen szerveznek lakóssági fórumokat.

Pásztor István, elnök, Vajdasági Magyar Szövetség: „Nem tudunk minden településre eljutni, de nem lesz Vajdaságnak olyan területe, ahol nem fogunk megjelenni. Sok mindenről szeretnénk beszélni. Az elmúlt időről szeretnénk beszélni. A választás fontosságáról szeretnénk beszélni. A jövőről szeretnénk beszélni, és arra szeretnénk a polgárok figyelmét felhívni, hogy elemi érdekünk, hogy ezeken a választásokon részt vegyünk és elemi érdekünk, hogy azt bizonyítsuk, vagy biztosítsuk a választásokkal, hogy azt a fajta építkezést és közös cselekvést, amit az elmúlt nyolc évben a Fidesz-KDNP-vel karöltve elvégeztünk, azt folytatni tudjuk.”

 

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
Az adai Damjanich-emlékműnél szombat délután emlékeztek meg az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc kitörésé
Adán koszorúzással és ünnepi műsorral emlékeztek meg a magyar forradalom és szabadságharc évfordulójáról