You are here

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő

A témák között szerepel a költségvetés átütemezése, ugyanis közel 70 millió dinárral növekszik a keret. Kinevezik több közvállalat igazgatóját is. A Komgrad Kommunális Közvállalat élére Domány Dudás Diana kerül, aki a községi tanács tagja volt. A költségvetési- és pénzügyekkel megbízott tanácstagi tisztséget Mentus Lívia látja majd el.

Fremond Árpád elmondta, decemberben kerül sor a helyi közösségi választásra is Topolyán, amelyen a VMSZ a Vajdasági Magyar Demokrata Párttal indul.

Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke: „Nem kívánunk párt színezetet adni ezeknek a választásoknak. Viszont olyan embereket kívánunk jelölni, akik folytatni szándékozzák azt az építkező munkát, ami az elmúlt időszakban a helyi közösségben zajlott, és olyan személyeket szeretnénk jelölni, akik együtt kívánnak működni az önkormányzati vezetéssel az elkövetkezendő időszakban.

Számos projektumot valósítottunk meg az elmúlt időszakban a helyi közösségek területén ott, ahol az embereink vezető pozícióban vannak, és minden egyes helyi közösség az elkövetkezendő időszakban beszámol a polgároknak arról, hogy mit tett az asztalra az elmúlt négy évben, az ígéreteiből mit sikerült megvalósítania.”

 

 

Szerző: 
Pannon RTV