Ugrás a tartalomra

Subotica potražuje 715 miliona dinara javnih prihoda

SUBOTICA -Subotičkoj lokalnoj samoupravi, po osnovu neplaćenih javnih prihoda, pravna i fizička lica, odnosno preduzetnici, duguju više od 715 miliona dinara.

Subotička lokalna samouprava objavila je danas spiskove pravnih i fizičkih lica, odnosno preduzetnika koji na osnovu javnih prihoda duguju lokalnoj samoupravi više od 50.000 dinara.

Kako je objavljeno na zvaničnoj internet prezentaciji, ukupno 371 pravno lice duguje ukupno skoro 540 miliona dinara, a prema visini duga prednjače “29. novembar” u stečaju sa nešto više od 134 miliona dinara, AD Bratstvo u stečaju sa nešto više od 45 miliona dinara, dok “Si&Si promet” u stečaju duguje oko 26,7 miliona dinara.

Među prvih pet dužnika nalaze se i dva aktivna preduzeća – “Jadris” DOO sa dugom od skoro 25,8 miliona, kao i Agroseme Panonija sa dugom od 19,3 miliona dinara. Veći deo milionskih dužnika na ovom spisku je u stečaju.

Osim pravnih lica, objavljeni su i spiskovi fizičkih lica koja duguju više od 50.000 dinara po osnovu javnih prihoda, na kojima se nalazi 1.292 lica sa teritorije Subotice koja za porez duguju ukupno nešto više od 137 miliona dinara.

Što se preduzetnika tiče, na spisku se nalazi 340 preduzetnika sa teritorije Subotice koji duguju ukupno nešto više od 38,4 miliona dinara.

Szerző (Forrás)
Tanjug, RTV
Többi hír
Valamivel hét óra után a magyarkanizsai városházán, ahol az azt megelőző órákban igencsak nagy volt a forgalom, a Vaj
Magyarkanizsán átadták az aláírásokat
A temerini önkormányzat az idén 2 millió 480 ezer dinárral járult hozzá a civil szervezetek rendezvényeinek szervezés
Megnövelte a civil szervezetek támogatását a temerini önkormányzat – Az idén érvényesült a magyar szervezetek részarányos támogatása