Ugrás a tartalomra

Hivatalosan is megnyitották a VMSZ új pártirodáját Topolyán

Új pártirodát nyitott a Vajdasági Magyar Szövetség Topolyán. A városközpontban, a Művelődési Ház egyik emeleti helyiségében kapott helyet a kirendeltség. Az iroda már február másodika óta üzemel, csak a hivatalos megnyitóját tartották ma délután.

A Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági és tartományi képviselői, önkormányzati vezetői és a környező falvak helyi szervezeteinek küldöttei is jelen voltak a topolyai iroda megnyitóján. Az ünnepségen Fremond Árpád, a VMSZ Topolya községi szervezetének elnöke köszöntötte az egybegyűlteket. Szerinte a folyamatos ügyfélfogadás lehetősége a közvetlenebb kapcsolattartást és a kommunikáció fejlesztését segíti elő a községben. „Nagyon fontos az, hogy elkövetkező időszakban minél közelebb tudjunk a polgárokhoz kerülni és ezért fontos az, hogy Topolya Községben is egy ilyen irodát működtetni tudjunk. Több önkormányzatban, több községben már működnek ilyen irodák és rendkívül pozitívak a visszajelzések.”

Jelentős szervezettel bír a Vajdasági Magyar Szövetség Topolyán, több mint ezer tagot számlál. Az újonnan létrehozott kirendeltséget Pásztor István adta át. A VMSZ elnöke kiemelte, ez az irodanyitás egy újabb állomása a párt topolyai építkezésének. „Még egy lehetőség teremtődik a polgároknak arra, hogy ide be tudjanak jönni és elmondják gondjukat, bajukat, akár az önkormányzattal, akár országos, vagy tartományi szinttel kapcsolatban, minden gondot el lehet itt mondani és meg lehet keresni az orvoslás lehetőségét.”

Az új iroda már február eleje óta fogadja az ügyfeleket. Fekete Bánov Ágnes irodavezető: „Nagyon sok kérdéssel fordulnak hozzánk, mindegyik probléma egyéni és mi arra az egyéni problémára keresünk megoldást, illetve ajánlunk lehetőségeket, hogy hova fordulhatnak.”

Az új kirendeltség hétköznapokon 11 és 15 óra között várja a lakosokat Topolyán.

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
Megduplázta a helyhatósági választásokon való részvételhez szükséges támogatói aláírások számát Temerinben a Vajdaság
Temerinben közös listával indul a helyhatósági választásokon a VMSZ és a VMDP