Ugrás a tartalomra

Hétvégétől üzemel a kanizsai medence

Fürdővárosok közti megállapodás Orosházával

A beígért hétvégi kánikulát immár a strandon lévő medencében vészelhetik át a magyarkanizsaiak, Koza Róbert, a helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment elnöke bejelentette, hogy az iskolai év végére és a nyári hőségre való tekintettel szombatra feltöltik vízzel a strandon lévő szabadtéri medencét.

– Az idén a strand és a medence karbantartását a Komunalac Kommunális Közvállalat végzi, míg a sátortábor és a mosdó üzemeltetése a Balkan vendéglő feladata – mondta az elnök.

A szezonnyitó előkészületeket a strandon a TDM elnöke a csütörtökön idelátogatott orosházai küldöttséggel együtt tekintette meg, akikkel a közeljövőben együttműködési megállapodást írnak alá.

Koza Róbert elmondta, a megállapodás egyik része szakmai jellegű, a másik része pedig lehetővé teszi, hogy az orosházai Gyopárosfürdőbe csoportosan érkező vendégeknek kedvezményes belépőjegyeket kínáljon.

– Orosházával nyolc éve ápolunk jó kapcsolatot, s ezt most magasabb szintre emeljük, a nap folyamán látogatást tettek a polgármesternél, ahol eldöntötték, hogy a két önkormányzat együttműködési megállapodást ír alá a legközelebbi találkozón, még az idén.

Mivel az itteni lakosok szívesen látogatják a magyarországi fürdőket, ezért ez egy újabb jó lehetőség a számukra, hogy kedvezményesen látogassanak el az orosházaiba is – mondta Koza Róbert.

A magyarkanizsai látogatáson részt vett Fejes Róbertné alpolgármester, Kiss László az orosházai TDM képviseletében és Benkő Ferenc, a Gyopárosfürdő Zrt. vezérigazgatója, aki beszámolt a vajdasági, illetve szerbiai vendégeknek szóló kedvezményekről.

– A 15–40 közötti létszámú csoportoknak 30%-os kedvezményt tudunk biztosítani, míg a 40 fő felett érkező csoportok fél áron kaphatnak belépőjegyet a fürdőbe, ezenkívül minden vendég további 30%-os kedvezményt kap a fürdő minden szolgáltatására – mondta a fürdő vezetője, aki hozzátette, hogy nemcsak a csoportoknak jár engedmény, a szerbiai piacon is jelen lévő utazási irodájuk az egyéni vendégek számára is kidolgozott egy kedvezményes programot

Szerző (Forrás)
Magyar Szó, K. R.
Többi hír
A Vajdasági Magyar Szövetség törökkanizsai községi szervezete hétfő délután adta át a községi választási bizottságnak
A VMSZ 31 fős listával indul a választáson Törökkanizsa községben