You are here

Aláírták a szerződéseket a munkálatok folytatásáról az Y-elágazáson, ami a személy- illetve teherforgalom számára biztosít kerülőt a horgosi, valamint a kelebiai határátkelő felé.

A szerződések értéke meghaladja a 700 millió dinárt - számolt be a Közügyek vendégeként Kern Imre. Az építésügyi, közlekedési és infrastruktúrafejlesztési államtitkár hozzátette, várhatóan még az ősszel befejeződnek az építkezések.

Kern Imre, építésügyi, közlekedési és infrastruktúrafejlesztési államtitkár: „Ez a szerződés magába foglalja a békovai úti körforgalomtól a topolyai úti leendő körforgalomig tartó útszakaszt. Ez két felüljárót is magába foglal, a csantavéri út illetve a Budapest-Belgrád vasútvonal feletti hidakat. Valamint ennek a szerződésnek a keretében kiépítjük a zombori úti kereszteződésben is körforgalmat, ha marad esetleg eszközünk akkor tovább folytatjuk az út kivitelezését a határ felé még az idei év folyamán. Még annyit kell elmondani, hogy a szerződésben nyolc hónapos határidő van megszabva a kivitelezőnek a munkálatok elvégzésére.

 

 

Szerző: 
Pannon RTV