You are here

Milovan Amidžić jogász, az újvidéki Stan Közvállalat korábbi igazgatója került megbízott igazgatóként az újvidéki Városi Közlekedési Vállalat élére.

Erről döntöttek a Városi Képviselő-testület ülésén. Milan Stanivuković, a közlekedési vállalat eddigi igazgatója a napokban nyújtotta be lemondását, miután a munkások általános sztrájkkal fenyegetőztek a cégnél kialakult problémás helyzet miatt.

A városvezetés azt reméli, hogy a váltást követően a vállalat gondjai rövid időn belül rendeződnek. A Stan Közvállalat élére is új megbízott igazgató került Ivan Radojičić személyében. A kinevezések mellett a képviselők a mai ülésen többek között több városrendezési tervet, valamint a kommunális vállalatok tavalyi évi nagyberuházásainak megvalósulását is mérlegelték.

Kiss Gyula, újvidéki önkormányzati képviselő, VMSZ: „Itt van a mezőgazdaság is, a rurális övezetek fejlődéséről szóló akcióterv meghozatala. A rendőrségnek ajándékozunk egy megfelelő pickup autót, amelyre nagy szükségük van és nem tudták saját forrásokból biztosítani. Az intézmények, úgy az egészségügyi, mint a kulturális intézmények 2018-as évi tervmódosításairól is lesz néhány napirendi pont.”

 

Szerző: 
Pannon RTV