Ugrás a tartalomra

Tisztújítás a VMSZ Zenta községbeli szervezeteiben

A Vajdasági Magyar Szövetség Zenta községbeli szervezeteiben történt tisztújításról tartott sajtótájékoztatót ma délelőtt a párt zentai irodájában Lőrinc Csongor, a községi szervezet elnöke és Rácz Szabó Márta, a községi szervezet ügyvezető alelnöke.

Zenta község településein március elején tartották meg a tisztújítást a VMSZ helyi szervezetei – közölte Rácz Szabó Márta. Elmondta továbbá, hogy Felsőhegyen az elnök Bóbán József lett, az alelnök Kálmán Zsuzsanna, az elnökség tagjai pedig Mucsi Zoltán, Nagy Némedi Attila és Fleisz István; Bogarason az elnök Pósa Ilona, az alelnök Raffai István, az elnökség tagjai Csikós István, Mészáros Tímea és Ágó György; Keviben az elnök Perpauer Attila, az elnökség tagjai Horti Aranka Dér Mónika, Szecsei Ervin és Graca Harmat Judit; Tornyoson az elnök Cipó Igor, az elnökség tagjai Kis Bicskei Árpád, Tallós Mónika, Huszár Zsolti és Fügedi Katalin; Zentán az elnök Rácz Szabó Márta, az alelnök Szegedinszki Igor, az ügyvezető alelnök Juhász Attila, az elnökség tagjai Barsi Márta, Molnár Csikós István, Pataki Tibor, Nagy Abonyi Zoltán, Tot Mária Terézia, Mészáros Károly.

A községi elnökség tizenhárom tagot számlál – magyarázta Lőrinc Csongor, hozzátéve, hogy ennek minden helyi szervezet elnöke automatikusan tagja, Felsőhegyről és Bogarasról pedig rajtuk kívül még egy-egy tagot delegál a helyi szervezet a községi elnökségbe.

A maradék hat tagot a zentai tagságból titkos szavazással választották meg: ők Ceglédi Rudolf, Pék Zoltán, Varga Viktor, Sárosi Gabriella, Kormányos Katona Gyöngyi és Lőrinc Csongor. Az elnökség a községi szervezet elnökévé Lőrinc Csongort, alelnökévé Perpauer Attilát és Bóbán Józsefet, ügyvezető alelnökévé pedig Rácz Szabó Mártát választotta meg.

– Továbbra is ki fogunk tartani a kampányprogramunk és az abban megfogalmazott célok mellett. Minden erőnkkel igyekezni fogunk erősíteni a közbiztonságot. Sajnos az utóbbi időben egyre több incidens történik úgy városunkban, mint a környező településeken.

Ezek ellen a nem normális jelenségek ellen együtt kell fellépnünk, maximális erőbevetéssel, a lehető legkisebbre csökkentve a bűncselekmények számát – emelte ki Lőrinc Csongor, hangsúlyozva: a VMSZ parlamenti képviselői elérték, hogy a büntetendő lopások alsó értékhatárát 5000 dinárra csökkentsék, most pedig a zéró tolerancia mellett állnak ki.

– Mérlegelve az éjszakai randalírozások körülményeit, arra a következtetésre jutottunk, hogy hamarosan ajánlani fogjuk a zentai szórakozóhelyek nyitva tartásának szabályozását – szögezte le a párt községi szervezetének elnöke, hozzátéve, továbbra is nyitottak a lakosság felé, bárkinek az ötletét, véleményét, sőt akár kritikáját is szívesen fogadják.

Szerző (Forrás)
Vajdaság Ma, H. G.
Többi hír
A Vajdasági Magyar Szövetség tisztelettel értesíti a polgárokat, hogy az önkormányzati jelöltlisták állításához szüks