Ugrás a tartalomra

Támogatás az úthálózati infrastruktúra fejlesztésére

A közlekedési és az úthálózati infrastruktúra fejlesztésére írt ki pályázatot a tartományi gazdasági titkárság. A keretösszeg 65 millió dinárt tesz ki.

A pályázatot és annak feltételeit sajtótájékoztatón ismertette Juhász Bálint tartományi gazdasági titkárhelyettes és Surján Endre, a pályázat operatív megvalósításának megbízottja. „Új cél a körforgalmak projektdokumentációi elkészítésének támogatása, a körforgalmak kiépítésének támogatása és az előző évekből már ismert célok. Egyrészt a közlekedési jelzéseknek az elhelyezése különös tekintettel az oktatási intézményekre, az autóbuszmegállók kihelyezése a közlekedési sávból és a bicikli utak kiépítése” – mondta Juhász Bálint tartományi gazdasági titkárhelyettes.

A titkárság támogatja majd azokat a projekteket, amelyek célja az úthálózati infrastruktúra fejlesztése, a közlekedésben résztvevők biztonságának emelése, a közlekedési balesetek számának a csökkentése, valamint a kerékpárforgalom fejlesztése Vajdaság településein.

Surján Endre, szakmunkatárs: „Mint minden évben, a kérvényeket kizárólag a Vajdaság területén lévő helyi önkormányzatok nyújthatják be. Csak egy kérvénnyel pályázhatnak és fel kell tüntetniük, milyen célra igénylik a pénzt.”

A pályázat összege 65 millió dinárt tesz ki.

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A Vajdasági Magyar Szövetség tisztelettel értesíti a polgárokat, hogy az önkormányzati jelöltlisták állításához szüks