Ugrás a tartalomra

Bačka Topola: Expo od 9. do 11. septembra

U Bačkoj Topoli će se od 9. do 11. septembra održati XIII poljoprivredni i privredni sajam. Lokacija je sportska sala Poljoprivredne škola i okolina.

Expo 2016 Bačka Topola je u petak na konferenciji za medije najavio Gabor Kišlinder, predsednik opštine.

On je naglasio regionalni i međunarodni karakter sajma. Dodao je da kao izlagače očekuju poljoprivredne proizvođače, zatim preduzeća za proizvodnju metalnih i plastičnih predmeta, za obradu drveta, hemjsku industriju, preduzeća koja se bave IT-opremom, građevinom, preradom kože, tekstila, hrane, mašinstvom i turizmom.

Dopisnica "Vajdašag ma" javlja da je glavni organizator Udruženje poljoprivrednika „Bačka Topola“, a da su među organizatorima i Dom kulture, Opšte udruženje preduzetnika opštine Bačka Topola, lokalni Klub proizvođača „Gazdakör”, Turistička organizacija opštine Bačka Topola, Savez agrarnih udruženja Vojvodine i Doo V - Land, Palić.

Pokrovitelji su lokalna samouprava, mesna zajednica, ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, kao i mađarska državna fondacija "Betlen Gabor", državna Mađarska nacionalna trgovačka kuća, Mađarska nacionalna agroekonomska komora i ministarstvo poljoprivrede Mađarske.

 

 

 

Szerző (Forrás)
Vajdasag Ma
Többi hír