Skip to main content

Deli: Poručimo da smo ovde bili, da smo i sada ovde i da želimo tu da ostanemo

Deli: Poručimo da smo ovde bili, da smo i sada ovde i da želimo tu da ostanemo

 Poslanik Evropskog parlamenta Andor Deli je u svojoj poruci, koju je podelio na društvenoj mreži, ohrabrio vojvođanske Mađare da učestvuju na izborima u nedelju.

Saopštio je da će i on iz Brisela otići u Srbiju, kako bi u nedelju izašao na glasanje. Kako je objasnio, pod vođstvom Saveza vojvođanskih Mađara, podrška mađarske vlade i korišćenje mogućnosti koje su na raspolaganju u Srbiji, doneli su, do sada neviđeni zamah mađarskoj zajednici u Vojvodini.

Andor Deli, poslanik Evropskog parlamenta, Fidesz-KDNP (SVM): ”SVM je, svojim dugogodišnjim radom, postigao da je ponovo dobar osećaj biti Mađar na ovim prostorima. Ne smemo dozvoliti da se sve ovo zaustavi. U nedjelju će biti izbori na svim nivoima i to je prilika da sa našim glasom poručimo da smo ovde bili, da smo i sada ovde i da želimo tu da ostanemo. Zbog toga pozivam sve, uključujući i one koji žive u inostranstvu, da ako mogu odu kući i svojim glasovima podrže zajednicu, razvoj i budućnost. Svi glasovi su potrebni, dakle glasajmo za SVM.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Ostale vesti