Skip to main content

Középtávú fejlesztési tervet fogadtak el Magyarkanizsán

Középtávú fejlesztési tervet fogadtak el Magyarkanizsán

Középtávú fejlesztési tervet fogadtak el Magyarkanizsán

 Elfogadták Magyarkanizsa község középtávú, 2023-2025-ös időszakra vonatkozó munka és fejlesztési tervét a Községi Képviselő-testület ülésén.

A tervben helyet kapott mások mellett a településrendezés, a gazdaságfejlesztés, a turizmus fejlesztése, az oktatás, a művelődés, valamint a környezetvédelem is. Tervben van továbbá a község területén a közvilágítás egy részének cseréje, LED-es izzókat helyeznek majd a régiek helyére. Továbbá elfogadtak egy rendeletet, mely szerint emléktábla kerül a magyarkanizsai helyi közösség épületére. A középtávú tervben egyéb konkrétumokat is megfogalmaztak.

Lackó Róbert, elnök, KKT, Magyarkanizsa: „Olyan lényeges projektumok megvalósításának enged teret, mint a völgyesi vasúton áthaladó út biztonságossá tétele, a magyarkanizsai Egészségház működési költségeinek növelése, játszóterek kialakítása és bővítése és új elemekkel való gazdagítása Martonoson, Horgoson, Oromhegyesen és Magyarkanizsán. Oromon a járdák javítása, a tóthfalusi Művelődési Ház rekonstrukciója, a Tisza-parti medence karbantartása és a Magyarkanizsai Fehér Ferenc utca aszfaltozásának befejezése.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Ostale vesti