Skip to main content

Felújították a szabadkai Prozivka Sport- és Rekreációs Központ wellness részlegét

Felújították a szabadkai Prozivka Sport- és Rekreációs Központ wellness részlegét

Felújították a szabadkai Prozivka Sport- és Rekreációs Központ wellness részlegét

 Az érdeklődők ezentúl a már meglévő szolgáltatások mellett igénybe vehetik a szaunát, a török fürdőt és a pezsgőfürdőt is.

Ismét várja a látogatókat a felújított wellness részleg a szabadkai Prozivka Sport- és Rekreációs Központban.
 

Szauna, törökfürdő, pezsgőfürdő - ezekkel a szolgáltatásokkal bővült a szabadkai Prozivka Sport- és Rekreációs Központ, hiszen újra kinyitott a wellness részleg. Itt korábban üzlethelyiségek voltak, ám ez most megváltozott.

Góli Csilla, a szabadkai Városi Tanács kommunális ügyekkel megbízott tagja: „A tavalyi év folyamán a Stadion Kommunális Közvállalat vezetősége rukkolt elő egy, szerintem észszerű és logikus javaslattal, hogy visszavennék ennek a résznek a működtetését és az üzlethelyiségekkel megbízott bizottság szintén pozitívan bírálta el ezt a kérvényt és visszakapta a Stadion KKV ezt a részét is a prozivkai medencének. Saját eszközökből felújították a központot és mostantól elérhető a polgárok, illetve az érdeklődő felhasználók részére.”
 

A wellness központ nyugalmat és békét ad az odalátogatóknak - mondta el Dimitrioski Tamara, a Stadion Kommunális Közvállalat igazgatója. „Ezzel szerettük volna a Stadion KKV meglévő szolgáltatásait kibővíteni. Így ma már az úszás mellett lehetőség nyílik például a szauna használatra, törökfürdő használatára, illetve a pezsgőfürdő használatára. Az alapszolgáltatásainkon kívül lehetőség van csomagok vásárlására is. Ilyen például az a csomag, amely lehetőséget nyújt a szaunának, a pezsgőfürdőnek, illetve a török fürdőnek az egyszeri használatára. Van az úgynevezett all in one kártyánk, ami pedig belépést nyújt havi szinten a medence használatra, illetve a wellness központnak a használatára.”
 

A beruházás összértéke mintegy 500 ezer dinár volt. A wellness központot keddtől péntekig 11 és 17 óra között, valamint hétvégén 6-22 óráig vehetik igénybe az érdeklődők.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Ostale vesti