Skip to main content

Szeptemberben mutatkoznak be a mezőgazdasági termelők Topolyán

Szeptemberben mutatkoznak be a mezőgazdasági termelők Topolyán

Szeptemberben mutatkoznak be a mezőgazdasági termelők Topolyán

 Idén 18. alkalommal szervezik meg a topolyai Expo Gazdasági és Mezőgazdasági Kiállítást és Vásárt. Az esemény szeptember 9-én 8 órától lesz látogatható, az ünnepélyes megnyitó pedig 14 órakor lesz.

Ezt követően vasárnapig, szeptember 11-ig számos programmal várják az érdeklődőket. Az esemény kitűnő alkalmat biztosít a mezőgazdasági termelők számára, hogy megismerkedjenek a legújabb mezőgazdasági eszközökkel, de lehetőséget biztosít más vállalkozásoknak is, hogy bemutassák termékeiket és szolgáltatásaikat, valamint megosszák egymással ötleteiket és tapasztalataikat - mondta Szatmári Adrián, Topolya polgármestere a rendezvénnyel kapcsolatos sajtótájékoztatóján. „Ez a rendezvény egyben a Topolyai Napok rendezvénysorozat kezdőrendezvénye is. Az Expo kiváló lehetőséget biztosít a mezőgazdasági termelők számára, hogy megismerkedjenek a legújabb mezőgazdasági vívmányokkal és találmányokkal. Ugyanakkor lehetőséget biztosít a kézműveseknek, a gazdasági szereplőknek, hogy bemutassák termékeiket és szolgáltatásaikat. A rendezvényt számos kísérő rendezvény is övezi, mégpedig szakmai konferenciák, üzletember-találkozók, valamint hazai termékek prezentációja és kóstolója. Ezzel is szeretnénk még színesebbé és érdekesebbé tenni ezt a rendezvényt.”

A kiállításra egyebek mellett mezőgazdasággal, fém- és műanyag termékekkel, famegmunkálással, IT-felszereléssel, építészettel, de vendéglátással foglalkozó vállalkozásokat is várnak - mondta Vanyúr Gabriella, a Topolya Község Vállalkozóinak Általános Egyesületének titkára.

„Pénteken, szeptember 9-én 16 órától 17 óráig került megszervezésre a helyi termékek kerekasztala a Topolya Község Fejlesztési Társulásának szervezésében. Szombaton 10-12 óráig szervezzük meg a Kárpát-medencei Magyar Gazdák Egyeztető Fóruma Vajdasági szervezete regionális ülését a Vajdasági Agráregyesületek Szövetségének szervezésében. Szintén szombaton szervezzük meg Topolya Község Ifjúsági Szövetsége a "Vállalkozz te is!" elnevezésű képzést 10-15 óráig a kezdő vállalkozók számára.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Ostale vesti