Skip to main content

Energiahatékonysági pályázatok Szabadkán is

Energiahatékonysági pályázatok Szabadkán is

Energiahatékonysági pályázatok Szabadkán is

 Szabadkán is lehet pályázni az országszerte rendkívül közkedvelt energiahatékonysági pályázatra. Egyebek között nyílászárók, továbbá gázüzemű kazánok cseréjére is lehet pénzt igényelni.

A pályázat legkésőbb hétfőn megnyílik, innentől kezdve 21 nap áll az érdeklődők rendelkezésére. Arról, hogy pontosan mire lehet pénzt igényelni, mit kell ezekhez beszerezni, részletesen a www.subotica.rs oldalon lehet tájékozódni. A honlap jobb oldalán lehet megtalálni az energiahatékonysági pályázatra vonatkozó fület.

Kern Imre szabadkai alpolgármester mindenkit arra biztat, hogy igényelje a támogatást, ami felerészben fedezi a fejlesztés költségeit.

„Egy bizottság minden egyes helyszínre kimegy, és felméri a szükségességét, meg azt, hogy el lett-e kezdve a beruházás. Ha el lett kezdve a beruházás, akkor nem lehet pályázni. A bizottság, amikor befejeződött a beruházás, leellenőrzi, hogy be van-e fejezve a munka, olyan minőségben, ahogyan tervezve volt. Fontos még, hogy csak a honlapon megtalálható cégektől lehet majd bekérni az előszámlát, tehát nem lehet azt, hogy én megveszem a boltban a PVC-ablakot, és beépítem, ez nem működik. Csak azok a cégeknél lehet előszámlát kérni, akik rajta vannak ezen a listán.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Ostale vesti