Skip to main content

Energiahatékonysági pályázatok Szabadkán is

2022.07.20 - 15:31

Energiahatékonysági pályázatok Szabadkán is

Energiahatékonysági pályázatok Szabadkán is

 Szabadkán is lehet pályázni az országszerte rendkívül közkedvelt energiahatékonysági pályázatra. Egyebek között nyílászárók, továbbá gázüzemű kazánok cseréjére is lehet pénzt igényelni.

A pályázat legkésőbb hétfőn megnyílik, innentől kezdve 21 nap áll az érdeklődők rendelkezésére. Arról, hogy pontosan mire lehet pénzt igényelni, mit kell ezekhez beszerezni, részletesen a www.subotica.rs oldalon lehet tájékozódni. A honlap jobb oldalán lehet megtalálni az energiahatékonysági pályázatra vonatkozó fület.

Kern Imre szabadkai alpolgármester mindenkit arra biztat, hogy igényelje a támogatást, ami felerészben fedezi a fejlesztés költségeit.

„Egy bizottság minden egyes helyszínre kimegy, és felméri a szükségességét, meg azt, hogy el lett-e kezdve a beruházás. Ha el lett kezdve a beruházás, akkor nem lehet pályázni. A bizottság, amikor befejeződött a beruházás, leellenőrzi, hogy be van-e fejezve a munka, olyan minőségben, ahogyan tervezve volt. Fontos még, hogy csak a honlapon megtalálható cégektől lehet majd bekérni az előszámlát, tehát nem lehet azt, hogy én megveszem a boltban a PVC-ablakot, és beépítem, ez nem működik. Csak azok a cégeknél lehet előszámlát kérni, akik rajta vannak ezen a listán.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Ostale vesti