Skip to main content

Energiahatékonysági pályázatok Zentán

Energiahatékonysági pályázatok Zentán

Energiahatékonysági pályázatok Zentán

 Idén is nyitott a lehetőség az energiahatékonyságot célzó pályázatokra Zenta községben. Az első körben a potenciális kivitelezők számára nyitották meg a pályázatot, egészen június elsejéig.
 

A második körben majd a lakosok nyújthatják be pályázataikat az illetékes irodákban. Újdonság idén, hogy a nyílászárók cseréjénél a fából készült nyílászárókat előnyben részesítők is élhetnek a pályázat adta lehetőséggel. Bővebb felvilágosítást a pályázat részleteiről Zenta önkormányzatának honlapján a www.zenta-senta.co.rs oldalon találhatnak az érdeklődők.
 

Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere kiemelte: „Ebben a pályázatba jelentkezhetnek az, ami a múlt periódusban, múlt évben legnépszerűbb volt kivitelőz a nyílászárók cseréjére, gázkazánok cseréjére, falak szigetelésére, tetőterek hőszigetelésére. Újabb része a programnak, hogy a csővezeték felújítására a kazáncseréknél szükség van vagy a házakban. Arra is lehet jelentkezni, vagy pedig szoláris panelekre, tehát ezeknek az összeállításában, beépítésében jelentkezhetnek a kivitelezők.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Ostale vesti