Skip to main content

Levendulafesztivál a szabadkai Vasutas Helyi Közösségben

Levendulafesztivál a szabadkai Vasutas Helyi Közösségben

Levendulafesztivál a szabadkai Vasutas Helyi Közösségben

 Levendulaillat lengi be a hétvégén szabadkai Vasutas helyi közösség üzletközpontját. A nyolcadik Jótékonysági Levendulanapok alkalmából kézművesekkel és mindenféle levendula alapanyagú és mintázatú termékkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.
 

Levendulacsokrok, illóolajok, szappanok, levendula mintázatú díszek, képek. Minden a különleges illatú gyógynövényről szólt a szabadkai Vasutastelepen. A rendezvényre sok környékbeli ellátogatott.

Ökrös Csilla, gyöngyfűző: „Szeretem azért, mert jó a hangulata elsősorban, nagyon kedves emberek vannak, akik itt körülvesznek bennünket, nagyon szívesen fogadnak bennünket.”
 

A Jótékonysági Levendulanapokat a VMSZ Női Fórumának szabadkai vasutastelepi tagozata szervezte.

Rózsa Ramóna, VMSZ Női Fórum vasutastelepi tagozatának elnöke: „A történet lényege az, hogy jótékonykodunk, barátkozunk és ugye közben pedig élvezzük a levendulának az illatát, az ízét, illetve a külsejével megismerkedünk.”
 

A megnyitón dr. Pásztor Bálint, a szabadkai VKT elnöke is köszöntőt mondott.

„Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Vasutas HK területén a levendula fesztivál, ami jótékonysági jelleggel is bír, úgyhogy arra szeretnék mindenkit buzdítani, hogy vásároljon, jótékonykodjon, annak érdekében, hogy augusztus végén minél több kisdiák részesülhessen a bevételből tanszercsomagban.”

A rendezvény vasárnap délig látogatható.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Ostale vesti