Skip to main content

Fremond: Bácskossuthfalva maradjon a bácskossuthfalviaké

Fremond: Bácskossuthfalva maradjon a bácskossuthfalviaké

Fremond: Bácskossuthfalva maradjon a bácskossuthfalviaké

 A következő négy év fejlődéséről és fejlesztéseiről szólnak a most vasárnapi bácskossuthfalvi helyi közösségi választások – mondta sajtótájékoztatóján Fremond Árpád.

A Vajdasági Magyar Szövetség tisztségviselői, akik az elmúlt időszakban tevékenykedtek, kiváló munkát végeztek – értékelt a VMSZ topolyai községi szervezetének elnöke. A sajtótájékoztatóra azért került sor a Rekreációs Központban, mert az épp a bácskossuthfalvi helyi közösség vezetőségének köszönhetően lett mostanra ilyen, rendezett – tette hozzá Fremond. Ez a medencekomplexum a bizonyítéka annak, hogy mit tud a Vajdasági Magyar Szövetség csinálni – szögezte le.

„Mi abban vagyunk érdekeltek, hogy Bácskossuthfalva a bácskossuthfalviaké maradjon, ha úgy tetszik, Moravica a moravicaiaké maradjon. Tehát szeretnénk azt, hogy a helyiek továbbra is egy kiváló csapattal, felépítenék és építenék ezt a közösséget. A választási szlogen is gyakorlatilag az volt, hogy közösséget építünk, jövőt építünk, ebben érdekelt a Vajdasági Magyar Szövetség. Egyébként azt sem szeretném véka alá rejteni, hogy ki fogja vezetni ezt a csapatot, amennyiben a Vajdasági Magyar Szövetség nyeri vasárnap ezt a választást. Itt az elmúlt időszakban a bácskossuthfalviak úgy döntöttek, hogy a legjobb jelölt, aki a helyi közösséget vezetni tudná, az Papp László úr lenne, aki nem tagja a VMSZ-nek, viszont szimpatizál a Vajdasági Magyar Szövetség politikájával.”

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Ostale vesti