Skip to main content

Életszerű, ambiciózus programmal indul a VMSZ a választásokon

Életszerű, ambiciózus programmal indul a VMSZ a választásokon

1

Egy életszerű, ambiciózus, de nem a valóságtól elrugaszkodott programmal indul a Vajdasági Magyar Szövetség az előttünk álló választásokon - nyilatkozta Pásztor István, a párt elnöke a Közügyekben.

A pártelnök azt követően érkezett a stúdiónkba, hogy a VMSZ átadta a szabadkai önkormányzati listáját is. Pásztor István hangsúlyozta: szeretnének nagyobb támogatást szerezni a városban. Céljuk, hogy a legjobb emberek menjenek be az önkormányzati ügyeket intézni, és a listájuk ilyen - magyarázta a pártelnök. Az elmúlt négy évben folyamatosan intézték a mindennapi ügyeket más szinteken is, erre szeretnének rámutatni a kampányidőszakban is - magyarázta Pásztor István.

Pásztor István, elnök, VMSZ: „Azt a programot szeretnénk továbbvinni, amit az elmúlt négy évben képviseltünk érintve mindazokat a fontos, a közösséget és annak egyéneit érintő kérdéseket, amik meghatározták és meghatározzák a jövőnket. Legyen szó az identitásmegőrzésről, infrastruktúra-fejlesztésről, biztonságról, közbiztonságról, egészségügyről, mezőgazdaságról, gazdaságfejlesztésről. Mindezek a kérdések benne vannak: a környezetvédelemmel, az önkormányzatisággal, az autonómiával kapcsolatban. Azt gondolom, hogy egy életszerű, ambiciózus, de nem a valóságtól elrugaszkodott program az, amit fölkínálunk választásra.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Ostale vesti