Skip to main content

Deli Andor csatlakozik a vajdasági választási kampányhoz

Deli Andor csatlakozik a vajdasági választási kampányhoz

Ha újra bejut az Európai Parlamentbe, továbbra is a vajdasági magyarság és a magyar nemzet érdekeit képviseli Brüsszelben.
Ezt hangsúlyozta Deli Andor a Pannon Televízió Brüsszelben készült interjújában, a Szubjektívben. A Fidesz-KDNP  EP-képviselője Szerbia uniós csatlakozása kapcsán azt mondta, valójában Európához tartozunk, ezért minél előbb taggá is kell válnunk. Úgy fogalmazott, a bővítés számunkra arról is szól, hogy a magyar nemzetrészek is egy kalap alá kerülhetnek. A jelenlegi köztes, kiváró állapot senkinek sem kedvez. Deli Andor EP-képviselő hamarosan csatlakozik a vajdasági választási kampányhoz.
Deli Andor, EP-képviselő (Fidesz-KDNP): „Az az igazság, hogy már nagyon várom ezt a pillanatot. Csak még mindig vannak itt lezárandó munkák. Például jövő héten még egy utolsó strasbourgi plenáris ülést kell végigülni, és azután mondhatjuk úgy, hogy vége ennek a parlamenti ciklusnak. Utána teljes egészében a kampánynak fogom szentelni az elkövetkező pár hetet, ami még a választások előtt van.
Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Ostale vesti