Ugrás a tartalomra

Godišnji izveštaj Roberta Fejstamera

Godišnji izveštaj Roberta Fejstamera

Godišnji izveštaj Roberta Fejstamera

 Predsednik Opštine Kanjiža je rekao da su političari stranke i rukovodioci ustanova u velikoj meri doprineli ulaganjima i programima koji su u opštini sprovedeni u proteklih godinu dana.

Što se tiče obrazovanja, dnevni boravak je pokrenut u nekoliko sela, odnosno nekoliko škola i vrtića je doživelo manju-veću obnovu. Kanjiža je nadalje učestvovala u realizaciji nekoliko IPA projekata. Što se sporta tiče, otvorena je Vojvođanska rvačka akademija, a nedavno je završen fudbalski teren u Adorjanu. U proteklih godinu dana završeno postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, ali izgrađen je i novi put između mesta Doline i Totovo Sela - saopštio je predsednik Opštine.

Robert Fejstamer, predsednik Opštine Kanjiža (SVM): „Što se tiče turizma, renovirali smo i utvrdili obalu Tise za ovu sezonu u trajanju od 3-4 meseca, kako bi mogla da opsluži turiste koji dolaze u posetu Kanjiži, a sa druge strane, ovako pre završetka sezone, pokrećemo konkurs koji smo prethodno dobili od Ministarstva turizma. To je investicija od 3 miliona dinara, u okviru koje ćemo na nasipu renovirati mobilijar za sedenje, svetlosna tela i kante za smeće."

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír