Ugrás a tartalomra

Pásztor István: A tét az, hogy tudjuk-e folytatni a gazdaságfejlesztési programot

Pásztor István: A tét az, hogy tudjuk-e folytatni a gazdaságfejlesztési programot

 A gazdaságfejlesztési program többek között azért is fontos, mert ez az a téma, amin be lehet mutatni, hogy mi a választás tétje. A tét az, hogy tudjuk-e ezt folytatni.

Nem csak az a kérdés, hogy Magyarországon lesz-e erre pénz, hanem Budapesten olyan kormányzat lesz-e, amely nemzetben gondolkodik és folytatni akarja a gazdaságfejlesztést. Ezt mondta a Közügyekben Pásztor István.

A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke szerint fontos az is, hogy szerb oldalon is olyan vezetés legyen, mint most, amely nyitott erre.

Pásztor kiemelte: a tét az is, hogy a vajdasági magyar közösségnek lesz-e erőteljes parlamenti képviselete. Ez nem a politikáról, hanem arról szól, hogy mi magyarok itt, Vajdaságban mit gondolunk a gyerekeink jövőjéről.

Pásztor István arra kérte az embereket, hogy vasárnap a köztársasági parlamenti választáson támogassák a VMSZ listáját, az elnökválasztáson pedig karikázzák be az Aleksandar Vučić előtt álló sorszámot, vagyis a hatost. A magyar választáson pedig arra kérte a VMSZ elnöke az embereket, támogassák a Fidesz-KDNP listáját.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A napokban a kivitelező elkezdte a földmunkálatokat a Petar Gorčić utcában, és onnan haladnak tovább a település más
Megkezdődtek az előkészítő munkálatok
Amint a szép idő beköszöntött, a gunarasi helyi közösség területén megkezdődtek a falurendezési munkálatok.
Feltöltötték az út menti részeket, rendezik a labdarúgópálya környékét