Ugrás a tartalomra

Fremond Árpád: a topolyai önkormányzat segítése prioritás

Fremond Árpád: a topolyai önkormányzat segítése prioritás

 Az április 3-ai parlamenti választások kapcsán tartottak sajtótájékoztatót Topolyán

Becskei Tibor, a Vajdasági Magyar Demokrata Párt Topolya-Kishegyes Körzeti elnöke kiemelte, fontos, hogy a magyarság megmaradása és boldogulása érdekében a köztársasági parlamenti választásokon a 3-as számmal induló Vajdasági Magyar Szövetség listáját minél nagyobb számban támogassák a polgárok.

Fremond Árpád, a VMSZ köztársasági parlamenti képviselőjelöltje a topolyai sikeres projektumok közül kiemelte a mezőgazdasági programot, a vidéki egészségügyi rendelők megőrzését, a tavaly nyitott Diákotthont, a topolyai szennyvíztisztító próbaüzembe helyezését. Mindehhez erős érdekképviseletre volt szükség - tette hozzá.

„Azt tudom ígérni a topolyai választópolgároknak, hogy együttműködve mindenkivel, minden minisztériummal, együttműködve a tartományi szervekkel, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a topolyai önkormányzatot, a topolyai vezetést segítsem az elkövetkező időszakban, számomra ez prioritás lesz. Rengeteg olyan téma volt, amiről beszéltem a képviselőházban, ami kizárólag ehhez az önkormányzathoz kapcsolódott, kiválóan együtt tudtam működni a helyi vezetőkkel, a polgármester úrral, mindenki mással is és ezt a munkát szeretném folytatni az elkövetkezendő időszakban.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír