Ugrás a tartalomra

Családi napot tartottak Magyarkanizsán

Családi napot tartottak Magyarkanizsán

 Különféle programokkal készültek a kilátogatóknak, valamint jótékonykodni is lehetett.

Színes programok várták a család minden tagját, élő zene, kirakodóvásár, ingyenes légvár, lufi hajtogatás, arcfestészet és kézműves foglalkozás.
 

A családi rendezvényen halászlé volt megvásárolható. A szervező, a Generáció civil szervezet jóvoltából 100 kilogramm halból, öt bográcsban főtt az étel. Az így befolyt összeget a kárpátaljai menekültek megsegítésére fordítják majd.
 

Az eseményen jelen volt Újvári Zsombor, köztársasági parlamenti képviselőjelölt is, aki segédkezett a halászlé szétosztásában. Mint mondja, a kapcsolattartás a polgárokkal az egyik legfontosabb dolog: „Április harmadikán választások lesznek, és fontos, hogy a közösségünk aktívan részt vegyen a választásokon, hiszen nem hagyhatjuk, hogy más döntse el, hogy ki kerüljön be a parlamentbe, és azért gondoltam, hogy szeretnék az emberekkel közvetlen kapcsolatot, párbeszédet kiépíteni.”
 

Az esemény célja, hogy a községben élőket összekovácsolja.

Bagány Ágnes, oktatással és ifjúsággal megbízott tanácstag, Magyarkanizsa KT: „A célunk, hogy minél több embert megmozgassunk, történjen valami Kanizsán, illetve a kárpátaljai menekültek megsegítése.”
 

A kilátogatók a közelgő választásokkal kapcsolatos kerekasztal-beszélgetésen is részt vehettek.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
Együttműködő nemzet – A határon túli magyarság helyzete és jövője címmel tartottak Szabadkán, a Városháza dísztermébe
Közép–Európában egyedülálló a magyar nemzetpolitika