Ugrás a tartalomra

Környezetvédelemről, helyi értékekről és választásokról volt szó a Tanyaszínház székházában

Környezetvédelemről, helyi értékekről és választásokról volt szó a Tanyaszínház székházában

 

A Tanyaszínház székházában tartotta kampányzáró rendezvényét a VMSZ Ifjúsági Fóruma. Az eseményen teret kapott a környezetvédelem, a helyi értékek bemutatása, valamint szavazásra is buzdították a megjelenteket.

Kellemes hangulatban telt a VMSZ Ifjúsági Fórumának kampányzáró rendezvénye Kavillón. A környezetvédelmen volt a fő hangsúly, ezért ökokiállítással és beszélgetéssel készültek a szervezők, valamint Boros József a falu sajátosságait mutatta be a különböző borokon és pálinkákon keresztül.

Az eseményen Kiss Nándor, a VMSZ Ifjúsági Fórumának elnöke kiemelte, sikeres kampányon vannak túl, rengeteg vajdasági fiatalt sikerült megszólítaniuk az elmúlt időszakban. „Az az általános negatív megítélése a politikának a fiatalok körében, ezt folyamatosan próbáljuk bontani tégláról téglára. Már csak azzal is, hogy mi is kiléptünk a színtérre és büszkén vállaljuk azt, hogy mi is ennek a párnak a tagjai vagyunk, másrészt, hogy minden erőnkkel megpróbáljuk megmozgatni őket, hogy ők is részt vegyenek a választásokon, mindenféleképpen magukénak érezzék ezt a választást, úgymond ő rajtuk is sok múlik, és hogy ha mi jól szerepelünk, annak ők is érezni fogják a pozitív eredményeit.”

A találkozó zárásaként Fremond Árpád, a VMSZ alelnöke és köztársasági parlamenti képviselő jelöltje beszédében elmondta, a párt arra törekszik, hogy felkarolja a fiatalságot és minél nagyobb teret biztosítson számukra a politika terén a jövőben is. „Az elkövetkezendő időszakban is azt szeretnénk, hogy ezek a fiatalok teret kapjanak, és hogy folyamatosan foglalkozzunk velük is, hiszen ha mi szeretnénk egy jövőképet kialakítani és ugye mi elsősorban azokkal foglalkozunk, akik itt képzelik el a jövőjüket, viszont dolgozunk azokért is, akik esetleg most nincsenek itthon, de szeretnének visszajönni, akkor itt a fiatalok külön figyelmet kell, hogy kapjanak és külön kell figyelnünk rájuk. Bízunk abban, hogy a fiatalok továbbra is ilyen lendületesek lesznek, sikeresek lesznek.”

Fremond Árpád hozzátette, szüksége van a Vajdasági Magyar Szövetségnek arra a lendületre és erőre, amelyet a fiatalság képvisel és birtokol egész Vajdaság területén.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV