Ugrás a tartalomra

Dr. Pásztor Bálint: A VMSZ programja egy lokálpatrióta program, mi a normális Szabadkáért szállunk síkra

Dr. Pásztor Bálint: A VMSZ programja egy lokálpatrióta program, mi a normális Szabadkáért szállunk síkra

Holnaptól kezdi meg terepi kampányát Szabadkán a Vajdasági Magyar Szövetség - egyebek között ezt jelentette be mai sajtótájékoztatóján Dr. Pásztor Bálint, a párt szabadkai listavezetője.

Négy, az elmúlt napokban a lakosok által feltett kérdést válaszolt meg Dr. Pásztor Bálint pénteki sajtótájékoztatóján. A VMSZ szabadkai listavezetője kiemelte, pártjuk nem árul zsákbamacskát, nem ok nélkül került a szabadkai lista élére: „Az első kérdés az volt, hogy én vagyok-e a VMSZ polgármesterjelöltje Szabadkán? Igen, én vagyok a VMSZ polgármesterjelöltje Szabadkán. Tehát nem valamiféle díszként szerepelek a listán, vagy elterelő hadműveletként, nem árulunk zsákbamacskát. A szabadkaiak szavazata fog dönteni. Ez nem valamiféle személyes ambíció. Nekem hatalmas megtiszteltetés, hogy ezekkel a kitűnő emberekkel, akik most mögöttem állnak egy listán szerepelhetek és hogy az első lehetek ezen a listán. Amennyiben győzünk, akkor vállalni fogom a felelősséget és az azzal járó munkát Szabadka irányításában.”

Dr. Pásztor Bálint kiemelte, a június 21-i választási eredmények függvényében vagy ő, vagy Bogdan Laban, Szabadka jelenlegi polgármestere tölti majd be a városvezetői posztot a következő időszakban. A döntés a szabadkaiak kezében van. Elmondta, a VMSZ programja egy lokálpatrióta program, amelyben egy normális Szabadkáért szállnak síkra: „Nemet mondunk arra, hogy Belgrádból ideirányított zsoldosok irányítsák akár a közintézményeket, akár magas rangú beosztásban legyenek a városházán. Én azt gondolom, hogy egy 150 ezres városban vagyunk mi szabadkaiak, akikből lehet egyik, másik, harmadik, negyedik pozíciót betöltő embert csinálni.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír