Ugrás a tartalomra

Vállalkozz te is! - Üzleti konferencia fiataloknak

Vállalkozz te is! - Üzleti konferencia fiataloknak

 Hatvan vállalkozó és vállalkozásban érdekelt fiatal vett részt a Vállalkozz te is! elnevezésű üzleti konferencián Topolyán.

A PONT Topolya Község Ifjúsági Szövetsége szervezésében megtartott rendezvényen a vállalkozáskezdésről és a sikeres fenntartásról, fejlesztési lehetőségekről tudhattak meg többet az érdeklődők.

Az eseményen részt vett Rigó Pál Zsófia, a Magyar Nemzeti Tanács alelnöke, Szatmári Adrián, topolyai polgármester, továbbá Gyivánovity Dániel és Újhelyi Ákos, a Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági parlamenti képviselőjelöltjei is.

Újhelyi Ákos, köztársasági képviselőjelölt, VMSZ: „Itt olyan információkhoz juthatnak, amelyek megkönnyítik ezt a tevékenységüket, és olyan vállalkozóktól tudnak új tapasztalatot hallani, amelyek majd az üzleti világban is segíteni fogják őket. Egyébként a Vajdasági Magyar Szövetség frakciójának mindig is fontosak voltak a fiatalok, és azért járunk ezekre a konferenciákra, hogy meghalljuk azt, hogy mik az igényeik, és ezt valahol közvetíteni tudjuk a szerb parlamentben. Több ilyen program is volt egyébként az elmúlt időszakban. Ilyen volt az első fizetésem program is, amelyet a Vajdasági Magyar Szövetség frakciója támogatott, és felszólalásunkban elmondtuk, hogy ez egy nagyon fontos program, ugyanis ennek köszönhetően egyre több fiatal tud munkához jutni.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
Együttműködő nemzet – A határon túli magyarság helyzete és jövője címmel tartottak Szabadkán, a Városháza dísztermébe
Közép–Európában egyedülálló a magyar nemzetpolitika