Ugrás a tartalomra

Szabadka: Több mint ezren jelezték, hogy nem érkezett meg a csomag

1
Ezernél több kisnyugdíjas jelezte Szabadka Város területén, hogy nem kapta meg az élelmiszercsomagot annak ellenére, hogy jogosult rá, azaz 30 ezer dinár alatt van a nyugdíja - mondta el Horvát Tímea.

Szabadka alpolgármestere hozzátette, a múlt heti felhívásuknak köszönhetően 1326 kisnyugdíjas jelentkezett a terepi koordinátoroknál, a Vajdasági Magyar Szövetség Vigyázzunk egymásra! akciója keretében.

Horvát Tímea kiemelte, azt várják, hogy Szabadka Város polgármestere eleget tesz majd annak a kötelezettségnek, hogy a csomagosztásból kimaradt kisnyugdíjasok is megkapják az őket megillető élelmiszercsomagokat a jövő hét végéig.

Horvát Tímea, Szabadka VMSZ-es alpolgármestere: „1326 személy jelentkezett, összesítve adatainkat, akik kisnyugdíjasok, jogosultak a csomagra és nem érkezett meg hozzájuk az élelmiszercsomag. Meg szeretném köszönni az embereknek azt, hogy leadták az adatokat és jelentették nekünk ezt a helyzetet. Mi ezeket az adatok összerakjuk, összecsomagoljuk, leírjuk és a hétfői nap folyamán átadjuk Szabadka Város polgármesterének, akitől azt kérjük, illetve azt követelnénk, hogy ezek a személyek megkapják a hétvégéig az élelmiszercsomagokat, hiszen egyenrangú polgárai ennek a városnak.”

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A napokban a kivitelező elkezdte a földmunkálatokat a Petar Gorčić utcában, és onnan haladnak tovább a település más
Megkezdődtek az előkészítő munkálatok
Amint a szép idő beköszöntött, a gunarasi helyi közösség területén megkezdődtek a falurendezési munkálatok.
Feltöltötték az út menti részeket, rendezik a labdarúgópálya környékét