Ugrás a tartalomra

Projekt a Palicsi-tó vízminőségének javítására

Projekt a Palicsi-tó vízminőségének javítására

 A terv célja egy megvalósíthatósági tanulmány elkészítése, és a problémakezeléssel kapcsolatos intézkedések meghatározása.

Online nyitókonferenciát tartottak ma a Palicsi-tó vízminőségének javítása elnevezésű projekt kapcsán, amelyet a magyarországi Innovációs és Technológiai Minisztérium, illetve a Nyugat-Balkáni Zöld Központ támogatásával a VTK Innosystem Kft. hajt végre. A Palicsi-tó vízminőségének javítása, idegenforgalmi, gazdasági de környezetvédelmi szempontból is rendkívül fontos a város részére, hogy megőrizzük Palics természeti és kulturális örökségét - olvasható a konferencia kapcsán kiadott közleményben.

A nyitókonferencián a szervező VTK Innosystem Kft. Képviselőin kívül részt vett Jaksa Róbert, a Környezetvédelmi Minisztérium államtitkára, Kern Imre alpolgármester, Góli Csilla, a városi tanács kommunális ügyekkel és fejlesztésekkel megbízott tagja, a szabadkai Vízművek és Csatornázási KKV, a Palics-Ludas Közvállalat képviselői mellett a Tartományi Természetvédelmi Intézet és a DTD Vízügyi Vállalat szakmunkatársai.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
 A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tarto