Ugrás a tartalomra

Pásztor István: A helyi közösségeink védelme érdekében mindig határozottan fogunk fellépni

RSS  Pannon RTV/Molnár Edvárd Pásztor István: A helyi közösségeink védelme érdekében mindig határozottan fogunk fellépni

 Mintegy 290 illegális bevándorlót szállítottak ma el Majdány, Rábé és Horgos területeiről a szerb belügyminisztérium tagjai.

Migránsokat szállítottak el szerdán a szerb-magyar határ közelében található településekről - erről médiaházunk is beszámolt. Az akcióval kapcsolatban posztot tett közzé közösségi oldalán a VMSZ elnöke. Közbenjárásomra a rendvédelmi szervek 290 illegális migránst gyűjtöttek be Horgoson, Majdányon és Rabén, egyúttal megkezdték átszállításukat a preševói befogadó központba - fogalmazott Pásztor István. A VMSZ első embere azt írta, köszönet Aleksandar Vučić köztársasági elnöknek a hathatós segítségért.

Pásztor kiemelte, csakis határozott közbiztonsági akcióval sikerülhet gátat szabni az illegálisan itt tartózkodók feltorlódásának, a házakba történő betöréseknek, amiről számos üzenetet kap az emberektől. Helyi közösségeink védelme érdekében mindig határozottan fogunk fellépni - hangsúlyozta a VMSZ elnöke.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A napokban a kivitelező elkezdte a földmunkálatokat a Petar Gorčić utcában, és onnan haladnak tovább a település más
Megkezdődtek az előkészítő munkálatok