Ugrás a tartalomra

Megteremtődtek a feltételek a Topolya és Kishegyes közötti út felújítására

Megteremtődtek a feltételek a Topolya és Kishegyes közötti út felújítására

Azzal, hogy elkészült a kishegyesi közúti felüljáró, megteremtődtek a feltételek arra, hogy felújítsák a Topolya és Kishegyes közötti közutat - erről beszélt a Közügyek felvételén Juhász Bálint.

A kishegyesi Községi Képviselő-testület elnöke elmondta, éjt nappallá téve dolgoztak a kivitelezők és valóban gyorsan elkészült a felüljáró, idő előtt. Szavai szerint a két település közötti útszakasz felújítását már régóta szerette volna a Vajdasági Magyar Szövetség megvalósítani.

Juhász Bálint, elnök, KKT, Kishegyes: „Nagyon fontos számunkra a Topolya és Kishegyes közötti, illetve Topolya és Szenttamás felé haladó régi út, de elsősorban Topolya és Kishegyes között annak a felújítása. A Vajdasági Magyar Szövetség koalíciós szerződésének ez folyamatosan a része, napirenden tartjuk. Eddig elvileg ez a felüljáró volt az egyik akadálya, hiszen biztosan képviseljük ezt az infrastrukturális fejlesztést, hogy része legyen, és hogy az országos programokba bekerüljön. Nem egy hétig vagy néhány hónapig, hanem évekig, hosszú évekig is eltarthat egy-egy felújításnak a kiharcolása. Mi nem teszünk le róla, ez az egyik ilyen prioritásunk.”
 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
Együttműködő nemzet – A határon túli magyarság helyzete és jövője címmel tartottak Szabadkán, a Városháza dísztermébe
Közép–Európában egyedülálló a magyar nemzetpolitika