Ugrás a tartalomra

Megkezdődtek az Y-elágazást átszelő mélykúti felüljáró építési munkálatai

Megkezdődtek az Y-elágazást átszelő mélykúti felüljáró építési munkálatai

 Az út mellett két méter széles gyalogos járdát is építenek. A mélykúti felüljáró mellett tervben van még a pacséri úti felüljáró megépítése is.

Nem kell aggódniuk tovább azoknak a gazdáknak, akiknek a földjei az Y-elágazás mentén vannak, ugyanis a munkálatok már megkezdődtek. Egy felüljáró biztosan elkészül az év végéig.

A felüljáró építéséről szóló bizonylatot Kern Imre infrastruktúra-fejlesztési államtitkár adta át. A munkálatokat a Vojput Rt. végzi majd.

Kern Imre, infrastruktúra-fejlesztési államtitkár: „A munkálatok határideje 150 nap. Az értéke pedig áfával együtt körülbelül 186 millió dinár. Maga a szerződés a hidat foglalja magában. A híd összhossza 70 méter, kicsit több 73 méter. A felvezető utakkal együtt pedig 630 méter hosszúságban épül ki az út Kelebia felől a Mélykúti út felé.”

A mélykúti felüljáró mellett tervben van még a pacséri úti felüljáró megépítése is.

Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség alelnöke: „Mivel a kelebiai gazdák szempontjából ez létfontosságú, ezért mi ezt a kezdeményezést támogattuk, felkaroltuk és a Vajdasági Magyar Szövetség biztosította a pénzt erre a két felüljáróra.”

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír
A napokban a kivitelező elkezdte a földmunkálatokat a Petar Gorčić utcában, és onnan haladnak tovább a település más
Megkezdődtek az előkészítő munkálatok
Amint a szép idő beköszöntött, a gunarasi helyi közösség területén megkezdődtek a falurendezési munkálatok.
Feltöltötték az út menti részeket, rendezik a labdarúgópálya környékét