Ugrás a tartalomra
2020.07.08 - 10:14

MEGÁLLJT KELL PARANCSOLNI A VANDALIZMUSNAK!

MEGÁLLJT KELL PARANCSOLNI A VANDALIZMUSNAK!

A legerélyesebben elítélem azoknak a primitív emberi indulatoknak a megnyilvánulását, amik a Parlamentbe való betörésben, emberéletek veszélyeztetésében, a rendőrök megtámadásában, Belgrád központjának felforgatásában, törés-zúzásban, gyújtogatásban és általános rendbontásban nyilvánultak meg tegnap késő este és az éjjel folyamán, elsősorban a fővárosban. Ezekre a jelenetekre, az ország ily módon történő lejáratására és destabilizálására, a világban sok helyen napjainkban látható körülmények szerbiai meghonosítására soha nem lehet sem indok, sem magyarázat! A bűnüldöző szervek erélyes és hatékony, törvényes fellépésében reménykedünk, arra biztatunk. Minden törvényes eszközzel biztosítani kell a közbiztonságot az ország egész területén! Senkinek, semmilyen körülmények között nincs joga azt veszélyeztetni.

A vírus terjedésének újbóli lendülete ad mindannyiunknak elég feladatot, okoz elegendő gondot, nem kell azokat tetőzni.

Mindenkit jogkövető magatartásra szólítok fel, önmérsékletre, önfegyelemre, egymás megóvására és megsegítésére.

A vírus terjedésének megfékezése az elsődleges prioritás még úgy is, ha rengeteg kellemetlenséggel és korlátozással jár. A vírus megfékezésére kell összpontosítanunk. A VMSZ ezt teszi ahogy eddig, úgy ezután is. Ebben fogunk mindenkinek partnere, segítője és támasza lenni.

Pásztor István

Többi hír
2021.01.23 - 18:35
Topolya község önkormányzata minden évben jelentős pénzösszeget biztosít a költségvetésből a közösségünket formáló ci
Több mint 65 millió dinár a topolyai községi civil szervezetek és sportegyesületek támogatására – A pályázatok január 28-án zárulnak