Ugrás a tartalomra

Karbantartási munkálatok a magyarkanizsai Art garni Hotelben

Karbantartási munkálatok a magyarkanizsai Art garni Hotelben

 Több felújításra és beruházásra is sort került az elmúlt időszakban a magyarkanizsai Art Garni Hotelben. A munkálatok több fázisban valósultak meg.

A művészi jelleggel bíró hotelben új szúnyoghálókat szereltek fel, megújultak a fürdőszobák, valamint új bútorzattal is gazdagodott az épület. Velibor Vranić igazgató elmondta, ahhoz, hogy a hotel megőrizze hírnevét fontos a folyamatos karbantartás, újítás.

"Nagyban a faszerkezetek javítás volt a legnagyobb felújítás munkálat, mivel a hotel arról ismert, hogy sok fából készült eleme van, a felújításra szoruló bútorok kárpitozása. Nem magyarkanizsai cég, hanem szabadkai cég végezte el a legjobb árajánlat miatt."

Az önkormányzat tulajdonában lévő hotel működésére is nagyban kihatott a járványhelyzet, viszont az elmúlt hetek enyhítésének köszönhetően a szálloda újból teljes gőzzel dolgozik, és várja a vendégeket.

Fejsztámer Róbert, polgármester: "Ez a felújítás, ami megközelítőleg 600 ezer dinár értékben történt meg, ez valójában állagmegőrzés jellegű szükséges beruházás volt, hiszen az elmúlt években visszamenőleg ilyen beruházás nem történt a hotelben."

Az Art Garni Hotel Magyarkanizsa szívében található szálloda, mely évek óta várja a kikapcsolódni vágyókat.

 

Szerző (Forrás)
Pannon RTV
Többi hír